xurl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 (edytowany) Dzięi tej stronie zmienisz, skrócisz link i podmienisz podgląd na facebooku: (najlepiej w 720p HD) http://www.youtube.com/watch?v=Wz3d7rlS_Fw http://xurl.pl Edytowano Sierpień 28, 2012 przez xurl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Niezły marketing szeptany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xurl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 (edytowany) przecież można trzeba tego używać tylko w dobrych celach, gdy zdjęcie które wybiera fb bo takie ustawił autor nie pasuje do tematu, nie wolno uzywać tego żeby wstawiać sobie jakieś linki affiliate w celu nabijania ruchu jak organic traffic banners broker albo jakiś inny system Edytowano Sierpień 28, 2012 przez xurl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Wystarczy wstawić miniaturkę dużych piersi, a odwiedzin będzie dużo Ale jaki sens ma ten portal? Jak chcesz go rozwijać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fixer 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 może taki dar dla ludu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xurl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Wystarczy wstawić miniaturkę dużych piersi, a odwiedzin będzie dużo Ale jaki sens ma ten portal? Jak chcesz go rozwijać? może taki dar dla ludu dlaczego nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Mi się podoba wartość submitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Mógł byś skorzystać za darmowego kickstarta i wyglądało by to lepiej. LINK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xurl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Mógł byś skorzystać za darmowego kickstarta i wyglądało by to lepiej. LINK Dzięki... Skorzystałem z wordpressa. NA GPL. Chciałem zobaczyć jak się w/z nim pracuje. Dlatego nie wybierałem ani kickstarta bootstrapa yii ani innych frameworków bo zadziałało w tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach