Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 (edytowany) Witam serdecznie Macie może jakieś sprawdzone keyloggery z funkcją przesyłania danych na FTP i niewykrywalny dla zwykłego użytkownika (brak ikonki w trayu, menu start - w procesach może być)? Oczywiście chodzi tutaj o nadzorowanie dzieci przy komputerze, nie jakieś zakazane działania . Najlepiej darmowy. Pozdrawiam Edytowano Sierpień 27, 2012 przez Shk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Jak chcesz to moge Ci dac takie cos ale logi zapisuja sie w pliku a nie leca przez ftp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Darmowego sam długo szukałem i nie znalazłem. Sprawdź ten: http://www.refog.com/ W wyższych wersjach obsługuje również przesyłanie logów/screenów na FTP/mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxuploadpl 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Oczywiście chodzi tutaj o nadzorowanie dzieci przy komputerze, nie jakieś zakazane działania . A nie lepiej ufać dzieciom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Kontrola najwyższym dowodem zaufania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 A nie lepiej ufać dzieciom? Jak można ufać komuś kto ma doświadczenie życiowe mogące dać się zmierzyć w ilości ziarnek piasku? Jak można ufać dzieciom, nawet tym dobrze administrowanym, jeśli zapaść, zgorszenie i głupota panująca obecnie w szkołach 1-szego levelu, przy naturalnej potrzebie akceptacji ze strony rówieśników, jest swoistym botnetem? Brzmi to źle, ale kontrola przepływu informacji na trasie dom<->internet jest bardzo dobrym pomysłem dla wszystkich dzieci mających te kilkanaście lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2012 (edytowany) ardamax keylogger ftp/mail logi ze wszystkiego + zrzuty z kamerki internetowej. Edytowano Wrzesień 2, 2012 przez filip955 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach