xSIX 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 (edytowany) Witam a wiec posiadam DVD KORR 2238 i jak wkładam pendrive to wyskakuje mi ze jest zly format plików i nie czyta filmów a wkładam inny pendrive KINGSTON z takimi samymi plikami avi i odpala tu i tu jest FAT32 moze pomoże przeformatowanie na NTFS? a jak tak to jak to zrobić? bo nie mam takiej opcji, może miał ktoś podobny problem z odtwarzaniem z pena? . Dziękuję za odpowiedzi Edytowano Sierpień 27, 2012 przez xSIX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 (edytowany) Musisz mieć w formacie FAT32, NTFSu w ogóle nie rozpoznaje. Mhm a jaka może byc za przyczyna ze na jednym dziala a na 2 nie... Edytowano Sierpień 27, 2012 przez xSIX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 (edytowany) Oba mają po 8GB, sprawdzałem mają FAT32 bo formatowałem oba, jeden to GOODRAM twister a 2 jak wspominałem KINGSTON. Edytowano Sierpień 27, 2012 przez xSIX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Problemem może być sposób wysyłania plików. Np. u mnie jak przeciągnę film wideo na otwarte okno z zawartością pendrive film chodzić nie będzie, klikając na pliku PPM i Wyślij do->KINGSTON chodzi dobrze. Spróbuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach