nexusv5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Witam, zastanawiam się nad wyborem hostingu pod Joomla 2.5.6 . wstępnie jestem nastawiony na mzone one - 5 gb mi wystarczy tylko z transferem nie wiem... Chce część powierzchni przeznaczyć na pobierane pliki a pozostałość na artykuły i komentarze. Czy ma ktoś z was stronę na mzone którą odwiedza dużo osób czy 30 gb transferu wam wystarcza? a jak z obciążeniem - mieścicie się w tych 3% ? Bardzo proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 (edytowany) odwiedza dużo osób Dużo to ile - tak w przybliżeniu? Edytowano Sierpień 26, 2012 przez Dawid Stanowski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Masz już stronę na Joomli, czy będzie to nowa? Ilu wizyt się spodziewasz? MZone możesz brać, pakiet zmienisz na wyższy jak będzie Ci mało PS. przenosze do odpowiedniego działu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nexusv5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 nowa, sprawdzałem okres testowy - ale doszlifowywałem stronkę wiec ruch to kilku kolegów. Na początek spodziewam się ok 100 użytkowników a po intensywnej reklamie ok 1000. A ile ten hosting zniesie maksymalnie? To moja 1 Joomla na płatnym hoście i nie wiem jak działa na maksymalnym obciążeniu 3%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Miałeś puszczony pełny ruch na testowym koncie u nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nexusv5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 właśnie nie, tylko kilka osób które mi przy stronie pomagało. Dlatego zastanawiam się jak będzie przy większym ruchu. Bo ta oferta bardzo mi pasuje i jestem zadowolony z kontaktu z BOK. - bardzo szybkie odpowiedzi. Widzę też możliwość dokupienia dodatkowego transferu. Jedyne co mnie zastanawia to obciążenie procesora. Na początek nie spodziewam się wielkiego ruchu. Więc myślę że będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Pakiet podstawowy powinien wystarczyć, w przypadku przekroczenia limitów zawsze możesz upgradować konto o pakiet wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nexusv5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 okej. Bardzo dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach