pablo92 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Witam Kupie firmę hostingową Proszę o oferty na maila. Interesują mnie działające lub upadłe hostingi. Ważne aby były zorganizowane, tzn z wdrożonym panelem itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 brak maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Poza tym chcesz kupić firmy czy marki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo92 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Mail to pawelsroka@yahoo.com Jest napisane "firme", mogą to być też hostingi, które nie są firmą i marki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Nie ma mozliwosci odkupienia firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo92 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Jest kolego jeżeli jest ona w formie spółki. W każdym innym przypadku jest możliwość kupienia produktu. Ale jeżeli nie jesteś zainteresowany to po co takie posty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Jaka cene oferujesz odkupienia firmy? Wysane z mojego Dream/Sapphire za pomoc Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Jaka cene oferujesz odkupienia firmy? Wysane z mojego Dream/Sapphire za pomoc Tapatalk Zapewne tyle ile uważa że jest warta - przecież ci nie napisze że da 200 000 jak warta 40 000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo92 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Wszystko zależy od firmy, od jej zasobów itd. Opisz co masz do sprzedania na maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach