Mariusz Czapla 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Nazwa strony: Nowości technologiczne Opis: Główne powody dla których warto zostać użytkownikiem strony newinfo.pl : U nas newsy są dodawane ciągle, robimy to dla hobby, jesteśmy darmową stroną, nie mamy reklam na stronie. Głównie piszemy na temat: Telefonów kom, tabletów, ale nie tylko o tym. Mamy na blogu profesionalną ekipe redaktorów, którzy dziennie dla hobby szukają dla was ciekawych informacji że świata nowej technologii. Zapraszamy na bloga. Pozdrawiam, ekipa bloga. Link: http://newinfo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tares Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Kilka uwag: Czcionka w menu jest słabo widoczna Myślę, że button "Więcej" powinien mieć stałą pozycję np. w jednej linii z tagami Popracujcie nad grafiką w topie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilel 22 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Cały top jest brzydki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 (edytowany) Top jest brzydki, do tego wybór czcionki w tytułach artykułów z tyłka wyjęty, jak już chcecie bajerancką czcionkę, to poszukajcie takiej, w której macie polskie diakrytyki, żeby to jakoś po ludzku wyglądało, a nie tak, że prawie każdy polski znak diakrytyczny jest wymieniany na Georgię czy inną standardową czcionkę szeryfową (w większości przypadków będzie to stary, smutny TNR). Edytowano Sierpień 26, 2012 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Równie dobrze każdy może ci teraz odpisać "przedstaw chociaż jeden dobry argument żeby nie umieszczać info o reflinku"... Lepiej umieszczać info o reflinku lub "czysty" link... Argument? Bo tak... Widzisz? Nie ma argumentów za i przeciw. Więc zarówno umieszczanie informacji, jak i jej nie zamieszczenie nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 (edytowany) Witam, Moja opinia jest podobna do kolegów wyżej - popracuj nad grafiką i tą czcionką którą się cholernie ciężko czyta. Po prawej stronie znajduje się wiele zbędnych rzeczy od WP - usuń je. Edytowano Sierpień 27, 2012 przez mikorol (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Nikt Ci nie musi nic przedstawiać. Decyduje o tym administracja forum. Reflink musi być wyraźnie zaznaczony, że to ref, a nie czysty link. Była o tym mowa dosyć niedawno. Tak decyduje ale skąd mogę o tym wiedzieć? Czytałem regulamin oraz warunki publikacji, znam zasady netykiety. Nigdzie nie było wspomniane o oznaczaniu reflinków. Przeoczyłem? Czy było to wspomniane w którymś z tematów? Niestety nie mam tyle czasu by je przeczytać. Warto dopisać to do warunków publikacji, a skoro administracja tak zarządziła to ze swojej strony przepraszam i następnym razem dodam informację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Czapla 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 Nowy styl. Jak teraz lepiej się czyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 Dla mnie za ciemno. Lepiej gdybyś zrobił jasne tło i niebieskie dupsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 (edytowany) Nie dość, że teksty na ciemnym tle z zasady czyta się gorzej niż na jasnym, to jeszcze rozjeżdża Wam się wszystko. Przykładowy zrzut z Opery: http://ncnz.pl/grafa...9-10_162936.jpg Tekst się zjechał na bok, fotki wystają poza layout. Mało ciekawie to wygląda. Poza tym niebieskie elementy na tym szarym tle też wyglądają średnio. Edytowano Wrzesień 10, 2012 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 Ja mam podobny problem na FFie. Tekst zwęził się do wąskiej kolumienki, a obrazy dało na dół i dodatkowo dziwnie rozciągnęło. Być może to jest problem stylu/WordPressa, w każdym bądź razie z niego nie korzystam. Jak chcesz czegoś prostego i łatwego do ogarnięcia ,możesz spróbować przerzucić się na GetSimple. Wystarczy tylko zainstalować mod na newsy, dodać przykładowo na dole każdego posta widget z DISQUS i jest ok (ja tak zrobiłem u siebie na stronie). Tylko trzeba odpowiednio dopasować obrazki (wybrać standardowe rozmiary) i jest ok. Może tylko jednym problemem jest to że nie ma możliwości rejestracji nowych userów, ale w Twoim przypadku nie widzę by kto inny niźli ty jeszcze pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 Z deczka lepiej, ale te cegiełki nie robią na mnie wrażenia, blee! Zamiast zwykłego napisu dodaj fajne logo i usuń tekst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Czapla 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 A jak podoba się wam ten styl? Jak on wygląda na waszyk wyszukiwarkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 (edytowany) A jak podoba się wam ten styl? Jak on wygląda na waszyk wyszukiwarkach? Edytowano Wrzesień 12, 2012 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 Jak on wygląda na waszyk wyszukiwarkach? A co to jest? http://newinfo.pl/2012/08/30/kabina-3d/ - popracuj nad poprawnym wprowadzaniem treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gloomy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 fotki w prawie każdym newsie się rozjeżdzają. Nie wiem, może masz jakiś problem na swoim kompie z tym? W końcu Twój temat też jest tak dziwnie wyjustowany jak treść na stronie. Chyba, że to zamierzone Ale wątpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Czapla 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2012 Teraz jest prosty biały styl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Czapla 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Zapraszam do oceny bloga! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Tablet Matrix one za 188 złoty A "ch" w "złotyCH" to się zjadło? :> Posty nadal się źle czyta, bo wszystko zwęża się do jednej kolumny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Czapla 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Kto oceni bloga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Zacznij pisać w języku polskim na tym blogu, na razie nadaje się to wyłącznie na joemonster... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Widzę niczego się nie nauczyłeś.. naprawdę myślisz, że będę to czytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach