Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Potrzebuje program (wiem, że takowy jest, bo kiedyś miałem to i testowałem) Program ma mi nagrywać obraz z pupitu. - Program ma nagrywać cały obraz pulpitu - Program ma mieć możliwość przybliżenia obrazu np x2, x4 itp - Możliwość podkreślenie jakimś kolorem kawałka obrazu - Możliwość zakreślenia obrazu Kiedyś coś takiego miałem i był chyba nawet darmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Camtasia Studio jest dobry z tym, że płatny. Ale możesz skorzystać z wersji testowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 A coś innego, tamto było raczej darmowe, a czy to co wymieniłeś zawiera te funkcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 FRAPS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Darmowa wersja Frapsa nagrywa 30 sekund Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Być może był to hypercam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach