RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 (edytowany) Witam zainstalowałem sobie zdalny pulpit do vpsa z biznes host i gdy chcę się połączyć NX wawala mi taki komunikat ... NX> 203 NXSSH running with pid: 5904NX> 285 Enabling check on switch command NX> 285 Enabling skip of SSH config files NX> 285 Setting the preferred NX options NX> 200 Connected to address: XX.XXX.XXX.XX on port: 33222 NX> 202 Authenticating user: nx NX> 208 Using auth method: publickey NX> 204 Authentication failed. Up na innym serwie łączy mnie normalnie tylko na tym z bh nie Edytowano Sierpień 26, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Witam zainstalowałem sobie zdalny pulpit do vpsa z biznes host i gdy chcę się połączyć NX wawala mi taki komunikat ... Up na innym serwie łączy mnie normalnie tylko na tym z bh nie Wystarczy do Nas napisać na bok@biznes-host.pl - sprawdzimy i pomożemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Wystarczy do Nas napisać na bok@biznes-host.pl - sprawdzimy i pomożemy. Marek a no ja wiem ale na początek sam chciałbym sobie jakoś poradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Podejrzewam że user na któ¶eg osię logujesz nie ma praw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.gamebit.pl 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Dobre hasło? Dodałeś użytkownika? /usr/NX/bin/nxserver --useradd uzytkownik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 A taki sposób nie dodawałem dodawałem normalnie przez adduser nazwa_uzytkownika Temat można zamknąć problem rozwiązany Biznes host mi to naprawił i niby od nowa zainstalowali NX i teraz gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach