bukox 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Witam. Zakupiłem w dropped.pl 4 domeny "com.ua". Od 3 miesięcy nie mogę się doprosić o wydanie kodów AUTHINFO. Ciągle zwalają na rejestratora po stronie ukraińskiej i zwodzą, że sprawa jest badana przez dział techniczny. Pisałem już do operatora domen na Ukrainie ale oni twierdza, że muszę go odzyskać od polskiego rejestratora. Czy jest jakiś sposób aby odzyskać te kody bez udziału dropped? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Swoją drogą nie zakładaj takiego samego tematu na dwóch forach. Że się pozwolę zapytać - dlaczego nie może utworzyć tematu na >=2 forach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fixer 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 no to już wiadomo, że dropped nie warto ufać...ann.pl ma rację, nic Ci nie da kontaktowanie się ze stroną ukraińską. Z tym że to ich obowiązek żeby wydali Ci kod, a nie łaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach