HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Witam, Zamierzam zakupić tablet. Niech ktoś powie kto posiada, czy warto brać matrycę 10,1" czy spokojnie wystarcza 7" albo 8" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Ja używam 7 calowego BlackBerry PlayBook, spokojnie na tym można pracować. Pracowałem też na 10 calowym, ten jednak jest za duży. Moim zdaniem 7cali spokojnie wystarczy, ale to też zależy od Twoich upodoban. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Mam 10 cali - w sam raz. 7 cali miałem PB i jak dla mnie na pocztę sociale ok, ale na www za mały. Muszę dorwać te Samsungi 8-9 cali bo ich akurat nie miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Tylko z tego, co widzę te samsungi 8cali są z Android 3,2. Chyba jednak wezmę galaxy tab 2, ale 7 cali. 10 cali trochę za drogie, ma to być sprzęt głównie w teren, więc mniejszy będzie poręczny. I tak po 2 latach będzie do wymiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Jak chcecie porządne 10 cali z pewną aktualizacją to polecam asusa transformera prime z dockiem lub bez jak tam już wolicie. Jak 7 cali to tylko nexus tab od asusa ze wsparciem od googla (w końcu to nexus). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 7 cali do gg/skype, gier, filmów w sam raz. Mały i poręczny- mieści się do kieszeni (przynajmniej moich). Przeglądać strony tez można nie najgorzej. Ale liczyłem na to że będzie trochę większy. 10.1 calowy może okazać się nieporęczny. Sprawdź 8calowe lub ewentualnie jak interesują Cię galaxy taby to SAMSUNG Galaxy Tab 8.9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Pytanie czy dla galaxy tab z I serii samsung nie przestanie wydawać updateów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Jeżeli chcesz szybkie updaty to tylko asus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach