andre007 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 (edytowany) Chciałbym zaoferować miejsce na reklamę o wymiarach 125 x 125 na stronie: http://gimbusowie.pl/ Strona bardzo szybko się rozwija i cały czas rośnie liczba dziennych odwiedzin Reklamy znajdują się u dołu strony i wydnieją tam na kązdej podstronie Za miejsce na reklamę płacimy sms Cennik : 2 tygodnie = 7,38 zł 1 miesiąc = 11,07 zł Do końca istnienia strony = 30,75 zł (ilość ograniczona) Kontakt GG : 44216641 Uwaga ! : nie reklamujemy stron o treściach erotycznych i zakazanych w świetle polskiego prawa. Edytowano Sierpień 25, 2012 przez andre007 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 Będę zainteresowany Chyba jedyna kopia kwejka na której jest coś ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 Ile uu? Słabo widoczne troche to miejsce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Chciałbym zaoferować miejsce na reklamę o wymiarach 125 x 125 na stronie: http://gimbusowie.pl/ Osz ty plagiat !! Ja mam www.gimb.pl - projekt stoi w miejscu od kilku miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Osz ty plagiat !! Ja mam www.gimb.pl - projekt stoi w miejscu od kilku miesięcy A to dobre.. Najeżdżasz na każdego kto postawił kopię demotów na skrypcie TenTego a sam z niego korzystasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 A to dobre.. Najeżdżasz na każdego kto postawił kopię demotów na skrypcie TenTego a sam z niego korzystasz... Noo, najeżdżam również na hostingi na darmowych resellerach, taki także posiadam TenTego jest kiepskim skryptem, a gimb.pl nie jest rozwijanym projektem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 - co do strony gimb.pl nieznałem jej do teraz i nie wzorowej się na niej - unikalne wejścia to około 70 dziennie (cały czas rośnie, a wiadomo że można nabijać je autosurferami więc nie o to chodzi chyba nie? ;p) - chętnych zapraszam do kontaktu na gg - Serwis będzie cały czas rozwijany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 - co do strony gimb.pl nieznałem jej do teraz i nie wzorowej się na niej - unikalne wejścia to około 70 dziennie (cały czas rośnie, a wiadomo że można nabijać je autosurferami więc nie o to chodzi chyba nie? ;p) - chętnych zapraszam do kontaktu na gg - Serwis będzie cały czas rozwijany Wyluzuj, to żart tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Kolpik lubi się śmiać, nie bój się niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 postanowiłem zmienić położenie reklam od teraz pokazuje się na każdej stronie pod 1 obrazkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Promocja tylko do piątku SMS - 11.07 zł reklama na zawsze ; p P.S. Przy okazji szukam moderatorów do strony którzy będą dodawać nowe Gimbusy (gdzieś 15-25 dziennie) mile widziane więcej ; p Zainteresowani : Kontakt GG : 44216641 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach