Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Wymienię około 50 zł za na paypal a w zamian robię przelew ewentualnie a najlepiej dajcie jakiś portal do wymiany nie pobierający prowizji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Paypal-doladowania.pl - zero prowizji, korzystałem już kilkukrotnie. Raz się coś system przywiesił i musiałem czekać trochę dłużej, tj. 10 min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 @up Mi jak się ich system zawiesił to czekałem 12h.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Wielkie dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 @up Mi jak się ich system zawiesił to czekałem 12h.. Na szczęście mi to się jeszcze nie przytrafiło Przeważnie od razu kasa jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 po 3 minutach kasę miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filipyoyo 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 po 3 minutach kasę miałem przecierz w paypalu da sie bez problemu wypłacic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 Im chodzi i zasilenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach