markus 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Witam, Poszukuje taniego hostingu płatnego co miesiąc na Joomla 2.5.6. Strona ma mieć pliki download więc zależy mi na transferze minimum 30 gb miesięcznie. Pojemność na początek 5 gb w zupełności mi wystarczy. Zależy mi na możliwości przelewu internetowego (mam konto z kartą prepaid na pekao24.pl) ! Miałem wybierać mzone ale u nich albo przelew bankowy albo paypal - a ja potrzebuje internetowy przelew. Prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Zachecam do zapoznania sie z nasza oferta. Pakiet medium spelnia Pana wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Miałem wybierać mzone ale u nich albo przelew bankowy albo paypal - a ja potrzebuje internetowy przelew. Prosze o pomoc. No ale możesz nadać w swoim banku to jako zwykły przelew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 No ale możesz nadać w swoim banku to jako zwykły przelew. ta ale przelew będzie szedł 2 dni a on potrzebuje online wysyłasz kasę i masz opłacone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Wystarczy zrobić przelew z banku i wysłać do nas potwierdzenie w formacie PDF, konto zostanie aktywowane po potwierdzeniu takiej transakcji (około 2h). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Witam, Zapraszam do skorzystania z naszej oferty - mintshost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssobieraj Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2012 Zapraszam https://internalhost.pl/ + szybkie instalacje popularnych cms-ow, a w tym joomla + pomoc przy przenosinach, stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach