k4be 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 (edytowany) Cześć potrzebuje pomocy w przeniesieniu forum z przema na vb był by ktoś chętny poświęcić mi chwile czasu i pomóc ? Pozdrawiam Rafał Edytowano Sierpień 24, 2012 przez k4be (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 to wcale nie taka chwila. Ile płacisz ? Zainteresuj się impexem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Własnie się zainteresowałem impexem niby wszystko ok przeniosło wszystko ale jest problem bo krzaczki są chociaż kodowanie zmieniłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 poczytaj tematów na ten temat masz sporo https://www.google.pl/search?q=krzaki+po+konversji+do+vbulletin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=fflb#hl=pl&client=firefox-a&hs=8td&rls=org.mozilla:pl:official&channel=fflb&sa=X&ei=VLQ3UPtQ5eXhBPbBgaAF&ved=0CB4QvwUoAQ&q=krzaki+po+konwersji+do+vbulletin&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=6155e67296d01e53&biw=1280&bih=661 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Przeczytałem wszystko co jest możliwe na ten temat i nic ... nadal krzaki mam w postach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssobieraj Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2012 Robiłem to już kilka razy, chętnie pomogę Zapraszam na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach