Nexon 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 (edytowany) Witam, Zlecę osobie prywatnej napisanie strony www dla firmy spawalniczej działającej na terenie unii europejskiej. Panel nawigacji: O firmie Galeria Zlecenia Kontakt + formularz kontaktowy Chciałbym żeby nawigacja i strona były w języku angielskim. Galeria zdjęć - zdjęcia miniaturki, po kliknięciu na miniaturkę zdjęcie się powiększa, po ponownym kliknięciu zmniejsza. Miniaturki w wycentrowanym kwadracie 5x5 miniaturek, na dole strzałka do płynnego przejścia do kolejnego kwadratu. Prosty CMS do obsługi strony, ze skryptem upload'owania zdjęć. Wyobrażam sobie to tak: Tło strony to karbowana blacha, a'la taka jak na niższym załączonym obrazku. Tło w lewym górnym rogu najjaśniejsze, które się stopniowo ściemnia po przekątnej do prawego dolnego rogu. Z góry do dołu chciałbym żeby przebiegał żółto-czarny pas bezpieczeństwa, ok 15% od prawej strony. W lewym górnym rogu nazwa i logo firmy, w prawym górnym rogu flaga UE. Nawigacja to stalowa nitowana belka pod logiem. Na tej belce wypisane fazy nawigacji. Po kliknięciu na button, spod belki wysuwa się nitowana blacha a'la jak na pierwszym załączonym obrazku, i zatrzymuje się tak, aby wyglądało że wisi łańcuchach przyczepiona do tej belki. Blacha dookoła obrysowana pasem bezpieczeństwa żółto czarnym. I na tej blasze tekst itp. To by było na tyle. Oczywiście możliwe zmiany, jeśli zleceniobiorca będzie miał jakiś inny fajny pomysł Kontaktu nie podaję bo chciałbym żebyście podawali swoje oferty w temacie. Wybiorę najbardziej odpowiednią dla siebie i skontaktuje się z osobą poprzez PM. Jeśli są pytania proszę pisać w temacie, odpowiem codziennie po godzinie 18.00 Pozdrawiam, Robert PS: Nie mam jeszcze domeny i hostingu, to firmy hostingowe mogą mi podesłać na PM jakieś oferty niedużego hostingu. Edytowano Sierpień 23, 2012 przez Nexon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 (edytowany) Od złotówki w górę to nie budżet, proszę o uzupełnienie. Skąd Pan jest? Edytowano Sierpień 23, 2012 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 CMS ma być autorski czy jakiś popularny np. Joomla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nexon 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 (edytowany) Od złotówki w górę to nie budżet, proszę o uzupełnienie. Mój budżet to 4.400 euro netto przychodu miesięcznego. Skąd Pan jest? Z Sulmierzyc, jednak 90% roku przebywam w Holandii gdzie świadczę swoje usługi. CMS obojętnie, byle legalnie Edytowano Sierpień 23, 2012 przez Nexon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 To ostatnie pytanie ile jest czasu na wykonanie projektu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nexon 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 To ostatnie pytanie ile jest czasu na wykonanie projektu? Jakoś specjalnie mi się nie śpieszy, obecne zlecenie mam do końca roku, więc szukać nowych nie muszę. Więc strona póki co mi nie jest potrzebna, ale jak robić to robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Tu chyba jakieś nieporozumienie jest. Tak samo w wątku o logo. Nie chodzi o budżet firmy, tylko o budżet na projekt. Come on, to przecież logiczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Jego zarobek = budżet na projekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Cześć. Główne pytanie - zależy Ci na tym aby było tanio i byle jak - przez jakiegoś freelancera, czy wolisz jednak aby wykonała to firma działająca od kilku lat, zajmująca się stricte witrynami internetowymi, z umową wykonania witryny oraz dokładnie określonymi terminami ? Jeżeli preferujesz opcję numer dwa to zapraszam do kontaktu na PW. Lekki, autorski CMS, grafika wykonywana wg zaleceń klienta, doświadczenie w tworzeniu również na rynek za graniczny (m.in. Irlandia). Budżet to oczywiście kwestia rozmowy i indywidualnego ustalenia potrzeb. Kwestia domeny i hostingu też nie jest problemem - można się ulokować u Nas bądź zakupić własny serwer, wtedy oczywiście w pełni przenosimy stronę na serwer Klienta. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Matmaxalez - tja... i co jeszcze. xorg nie rób sobie nadziei, że 4400 euro jest do wydania : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Nikt tu nie liczy na takie pieniądze, spokojnie. Przedstawiłem ofertę z dopiskiem Budżet to oczywiście kwestia rozmowy i indywidualnego ustalenia potrzeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 (edytowany) Gdyby płacili 17tys. zł. za www Edytowano Sierpień 24, 2012 przez bolek10 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Płacą, jak jest za co : ) xorg OK. Bo to IMO jakoś dziwnie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nexon 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach