arturro 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2006 Witam, Jestem totalnie zielony jeżeli chodzi o domeny. Pytanie laika - gdzie tanio kupię domenę (będzie tanie przedłużenie - odnowieniem sie to chyba nazywa) i będzie dobry poziom obsługi i nie zrobie przy tym wtopy? Interesuje mnie domna albo .net albo .org Pomóżcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2006 Mozesz kupic w name.com o ile dysponujesz karta kredytowa i znasz mniej wiecej angielski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturro 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2006 Bardziej chodziło mi o coś polskiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 Polecam home.pl - szybka rejestracja, profesjonalna firma, gwarancja dobrej obsługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mylith 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 Miałem podobny "dylemat" rowinięcie tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturro 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 zdecyduje sie chyab na www.adresik.pl - co sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 zdecyduje sie chyab na www.adresik.pl - co sądzicie? kup lepiej w nazwa.pl - podobne pieniadze a jednak firmy nieporownywalne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach