HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Witam, Orientuje się ktoś czy w przypadku domen .in istnieją kruczki? Np.takie jak w przypadku austriackich lub niemieckich domen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 (edytowany) Rejestrowałem jakiś czas temu parę w Namecheap.com. Przed rejestracją o to pytałem konsultanta, nie mówił o żadnych. Tak samo nic nie znalazłem. Niektóre już odnawiałem, problemów brak. Dane kontaktowe są podane moje, adres polski. Swoją drogą, jakie są kruczki dla domen .at? Edytowano Sierpień 22, 2012 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Nie wiem czy nadal tak jest, ale jeżeli rezygnowało się z domeny to trzeba było wysłać wypowiedzenie do odpowiednika naszego NASK, inaczej to ludzie wezwania do zapłaty dostawali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gloomy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Nie wiem czy nadal tak jest, ale jeżeli rezygnowało się z domeny to trzeba było wysłać wypowiedzenie do odpowiednika naszego NASK, inaczej to ludzie wezwania do zapłaty dostawali. Mimo że kupowało się przez pośrednika? To jakiś nonsens...jak dla mnie domena jak każda inna, jeśli dobra firma z renomą to nie ma kruczków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach