Pistonki.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Pistonki.pl to zupełnie nowe forum wielotematyczne na którym każdy znajdzie dział, który go zainteresuje. Masz jaki problem a nie masz z kim pogadać, nie wiesz lub nie masz gdzie pójść możesz napisać u nas. Nikt Cię nie wyśmieje. W miarę możliwości postaramy się też pomóc. Nie jesteś przekonany? Po prostu zajrzyj bez rejestracji. Nie masz nic do stracenia. I tak odwiedzasz setki stron więc poświeć kilka minut dla nas i rozejrzyj się a może zostaniesz na dłużej. Jeżeli nadal uważasz, że to strata czasu, napisz w dziale z propozycjami co zmienić lub co dodać, a jeśli nie chcesz się rejestrować, wyślij maila na kontakt@pistonki.pl Forum Wielotematyczne - Pistonki.pl Zapraszam do oceny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 (edytowany) Jak spojrzałem na logo w tym temacie pomyślałem że to portal dla dzieci.. Treść tematu mnie rozwaliła Edytowano Sierpień 23, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Jeszcze niedawno był tam kwejk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pistonki.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 Dzięki Kede. Pomyślimy może nad jakimś poważnym sygnetem do loga. Czekam na dalsze oceny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 no bo to jest troche dla dzieci i młodzieży nie? Logo zdecydowanie do poprawy, tło forum jak na taką tematykę to w sumie ok. Pomyśl więcej o działaniach marketingowych, poczytaj jak promować forum. Tak btw zastanawiam się jaki odzew będzie miała reklama "Kaprikom, wytwórnia mas biutmicznych" na forum z takim targetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pistonki.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 no bo to jest troche dla dzieci i młodzieży nie? Pomyśl więcej o działaniach marketingowych, poczytaj jak promować forum. Tak btw zastanawiam się jaki odzew będzie miała reklama "Kaprikom, wytwórnia mas biutmicznych" na forum z takim targetem Może nie dla dzieci ale pod młodzież jak najbardziej. Ok, zaczynam działać w tą strone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach