krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 (edytowany) Miał ktoś do czynienia z użytkownikiem TrafficI.pl z allegro? Napisałem do nie informacje kiedy przyślą mi raport z pozycjonowania, a oni mi odpisali " Nie wiem jak mam się przed Panem wytłumaczyć.. osoba która realizowała dla nas część katalogowania jako podwykonawca zerwał kontakt. W tej części znajdowało się również Pana zamówienia.. Jeżeli byłby Pan tak uprzejmy zobligujemy się do dodania 300 wpisów w seokatalogach w wyznaczonym przez Pana terminie, lub zwrócimy poniesione koszta" Zgodziłem się na pozycjonowanie. Po jakimś czasie pisze znów żeby mi przesłali raport z pozycjonowania bo nie dostałem ale zero odpowiedzi. Ich strona już nie działa i z allegro też już chyba zniknęli albo działają pod innym nickiem. Podejrzewam że oszukali więcej osób i dlatego się zmyli. Edytowano Sierpień 22, 2012 przez krzysiek02 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Co cie to obchodzi że im ktoś zawalił. Oni się zobowiązali to niech wykonają zlecenie albo oddają kasę. Ja bym chciał kasę spowrotem bo później to już nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Ta, a co z opisami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Co cie to obchodzi że im ktoś zawalił. Oni się zobowiązali to niech wykonają zlecenie albo oddają kasę. Ja bym chciał kasę spowrotem bo później to już nie wiadomo Tylko problem w tym że nie da rady się z nim skontaktować. Na e-maila nikt nie odpowiada na GG to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Tylko problem w tym że nie da rady się z nim skontaktować. Na e-maila nikt nie odpowiada na GG to samo. skoro miałeś to przez allegro to na pewno masz nr telefonu po kliknięciu pokaż dane sprzedającego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Przejedź się do właściciela konta na allegro (dane powinieneś mieć). 2 opcja - program ochrony kupujących i ich procedura 120dniowa a prawdopodobnie odzyskasz pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach