Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 Witam, mam pytanie mam podejrzenie, że ktoś siedział mi na fejsie, teoretycznie wiem kto. Ale czy mogę sprawdzić gdzieś na fejsie z jakich IP / hostów było logowanie na moje konta. Coś jak sprawdzanie w gmailu ? Czy tylko na wniosek Policji, ew. jakbym wystosował pismo do Fejsbooka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 https://www.facebook.com/settings?tab=security§ion=sessions&view Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 (edytowany) Dzieki, nie bardzo mnie to ratuje, ponieważ mam tu tylko sesje z ostatnich 6 logowań, sęk w tym to wszystko moje i sięgają max do 15 sierpnia.. A sprawa była troche wcześniej Jeszcze druga opcja czy GG Networks też takie cudo udostępnia ? Edytowano Sierpień 21, 2012 przez Dexieco (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach