R0bert 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 (edytowany) Witam. mam na sprzedanie stronę klubnutka.pl W skład wchodzi cała zawartość strony + domena bez serwera www. Nie wystawiam faktury i nie robię cesji na domenę po prostu daje wszystkie dane itp. Cena to 70zł jest to 3/4 tego ile zapłaciłem za sam szablon. Edytowano Sierpień 20, 2012 przez R0bert (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 co to za skrypt ? jakieś osiągi w google ? czemu nie robisz cesji na domenę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Html+php. Nie robię cesji bo nie mam czasu się w to bawić. Sprzedaje pilnie bo wyjeżdżam i nie bd miał czasu na tą stronę. Posiada panel admina przez który można dodawać linki z mp3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 no to licz na to że bez cesji tego nie sprzedasz bo nikt nie będzie pozycjonował domeny co możesz po pewnym czasie sobie ją odebrać powiesz że ktoś ci się włamał i zabrał dane zrobienie cesji to nie jest nie wiadomo co potrzeba tylko trochę chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Tylko jak za 2dni nie ma cię w Polsce to nic nie zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 a to nie jest domena za free z 1and1 i przez 2 lata jest twoja bez możliwości transferu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Biorę, odezwij się na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Można wykonać transfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 a to nie jest domena za free z 1and1 i przez 2 lata jest twoja bez możliwości transferu? Z tej promocji można domeny przenosić W panelu masz opcję pokazania kodu authinfo. Jedną domenę już przeniosłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Tylko jak za 2dni nie ma cię w Polsce to nic nie zrobisz Przecież cesja umowy to teraz 5 min roboty, ostatnio sam robiłem. wystarczy wydrukować, podpisać i zeskanować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Napisałem że nie robię to nie robię po co ta dyskusja? Nie mam drukarki ani skanera. Za 2 dni mnie nie będzie w kraju i nie mam już czas na takie ceregiele z lataniem po drukarniach. Jak ktoś będzie chciał to kupi mogę jeszcze lekko zejść z ceny. Jakieś 10zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Na twoim miejscu wygenerowałbym kod authinfo przeniósłbym domenę do dropped/aftermarket. A potem już prosta droga minuta i możesz przepisać/przekazać domenę na inne konto zarejestrowane w dropped/aftermarket. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 Wezmę to od Ciebie, domena nie jest potrzebna - w sumie zależy mi tylko na szablonie. Odezwij się na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach