marek987 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Witajcie, Chce zarejestrować hosting w mzone.pl mam wykupioną domenę .pl w ovh . Na razie na mzone.pl mam konto testowe w sub domenie. Czy jeśli podepnę do konta domenę .pl adresy email będą wyglądały tak adres@nazwa.mzone.pl czy tak adres@nazwa.pl ? Bardzo proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Jak tylko będziesz chciałtak będzie wyglądał może być mail@subdomena.mzone.pl a może i być mail@mojadomena.pl To wszystko dodajesz sobie w panelu administracyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Oczywiście adres@nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek987 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 ok wielkie dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek987 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 A wiecie może ile trwa aktywacja konta testowego? - założyłem konto grubo pond godzine temu i cały czas jest status oczekujący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 https://www.service.mzhost.co.uk/index.php?/tickets/new/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach