RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Tak jak w temacie nie działa mi od kilku dni w żadnym temacie i na żadnym forum mam śmieszny komunikat Wystąpił błąd Nieprawidłowa ocena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 (edytowany) [...] i na żadnym forum mam śmieszny komunikat Heh Za dużo minusujesz i ci zabrali taką możliwość Edit: Mi w tym temacie działa repek. Spróbuj ty Edytowano Sierpień 19, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 heh, mi jak widać powyżej plusowanie działa, nie chcę sprawdzać Rafox czy działa minusowanie bo bym musiał na Twoim poście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Skąd ja to znam ;D? Dobrze że znikneło mi to parę miesięcy temu xD. Ale też długo miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 o pykło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 heh, mi jak widać powyżej plusowanie działa, nie chcę sprawdzać Rafox czy działa minusowanie bo bym musiał na Twoim poście Sprawdzaj bo minusy / plusy nie mają znaczenia w reputacji - nie wliczają się z tego tematu do reputacji ogólnej. Przynajmniej u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Sprawdzaj bo minusy / plusy nie mają znaczenia w reputacji - nie wliczają się z tego tematu do reputacji ogólnej. Przynajmniej u mnie no fakt niby minusowanie działa ale nie zlicza ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Nie ze wszystkich dzialow zlicza sie reputacja do ogolnego rankingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Nieprawidłowo. Należy nagrodzić użytkownika za ciekawy pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach