Lukasz Milek Wozniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Witam, dziś mam na sprzedaż unikalny layout pod tematyke Counter-Strike 1.6 dla zaprojektowany dla silnika IP.Board. Sprzedaje go tylko raz, styl nigdy nie był używany ani kodowany. Zapomniany projekt. Posiadam również: -banner (.psd) -logo (.psd) -osiągnięcia (.psd) Demo : http://img51.imageshack.us/img51/6817/projektnowawersja.jpg Cena - 70 zł do negocjacji Płatność - Przelew (bank millenium lub paypal) Allegro - ON Kontakt - PW , GG : 7882284 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 1. Nic specjalnego ta grafika jak by było z kodowaniem można było by pomyśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukasz Milek Wozniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Czekam na dalsze oferty, mam już 2 zainteresowanych. Mogę zejść trochę z ceny. Zależy mi na sprzedaniu tego projektu ponieważ nie zajmuje się już tematyką Counter-Strike 1.6. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukasz Milek Wozniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Nie potrzebny mi jest ten layout więc dla 1 osoby sprzedam za 40zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Tu naprawdę nie ma nic specjalnego, Zakoduj go to weźmiesz te 70 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Masz dwóch zainteresowanych, szukasz dalej i schodzisz z ceny? To chyba złożyli oferty po 15zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukasz Milek Wozniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 1 osoba się nie odezwała, druga osoba zrezygnowała. Nie mam potrzeby kodowania, sprzedaje go w takim stanie w jakim jest. Styl jest schludny dla prostego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach