neQu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Witam, Poszukuję sponsora na serwer Team Speak3 myśle, że moje wymagania nie są duże ponieważ potrzebuje tylko 10-15 slotów. Wzamian mogę dodać logotyp sponsora do rubryki Sponsorzy i napisać newsa. Jeżeli ktoś jest chętny GG: 8589651 www.Fame.xaa.pl Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 (edytowany) Koncert życzeń czy jak już 4-5 osoba pisze... Jeśli chciałbyś serwer ts na tyle osób to moim zdaniem nie ma to najmniejszego sensu... Myślę ze zaproponowanie ci kanału ts3 w dobry,miłym, zaciszu nie będzie dla ciebie złym wyborem. Jeśli jesteś zainteresowany daj na PW. Na tylko tyle osób nikt ci nie będzie stawiał serwera, więcej ramu to to zje niż slotów ma. Edytowano Sierpień 19, 2012 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Hm .. nie opłaca się stawiać serwera 15slotowego.. Lepiej już jakiś kanał gdzieś założyć. Albo zakupić to koszt raprtem 10zł miesięcznie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Koszta takiego serwera na sloty to raptem kilka PLN miesięcznie. Szkoda wam wydać troszkę drobnych, za to być na swoim serwerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach