FilipS 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Co sądzicie o nowej stronie nazwa.pl? Moim zdaniem wygląda o wiele lepiej niż poprzednia wersja, panel klienta też bardziej przypadł mi do gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Szału niema a pierwszy rzut oka ogólnie kolor pomarańczy nie podoba mi sie na stronach hostingowych, wole strony w kolorze niebieskim i pochodne od niebieskiego lub fiolet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 (edytowany) Szału niema "nie ma" piszemy oddzielnie, ale i tak dowaliłeś im nieźle - sądze że większość osób nawet tak pozytywnie by nie zaopiniowało strony freecastu Sama strona ładnie się prezentuje, widze że już poza BH i wht nawet i u nich w background szarość rządzi Edytowano Sierpień 17, 2012 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Prosta, ładne przejrzysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Ogólnie może być, szału nie ma, poprzednia też była OK. Mogliby dawać jakieś ładniejsze babki, bo to co jest to takie nijakie. Tych facetów co jeden wygląda jak piwosz a drugi jak z jakimś zespołem to bym zdecydowanie wymienił na fajną babkę. Jak nie mają to pogadam z moją, powinna się zgodzić na pozowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Osoba ze zdjęcia do oferty sklepów internetowych nadaje się do straszenia dzieci po nocach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Wszyscy się z Izy Miki na stronach az śmiali, ale przy tych fotkach na nazwie to jej zdjęcia źle nie wyglądają A poza tym nie bardzo jest co oceniać, taki kolejny typowy "łebdwazerowy" dizajn, dobór kolorów i rozkład elementów też dość standardowy. Bez fajerwerków, ale też bez jakiejś wpadki. Czytelnie i przejrzyście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fixer 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Osoba ze zdjęcia do oferty sklepów internetowych nadaje się do straszenia dzieci po nocach. mówisz? Ja bym się bardziej tego od serwerów bał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 "nie ma" piszemy oddzielnie, ale i tak dowaliłeś im nieźle - sądze że większość osób nawet tak pozytywnie by nie zaopiniowało strony freecastu To samo pomyślałem Fakt ten od "sklepy" i "serwery" to jakiś nie wypał. Nie wiem skąd biorą te postacie [własna sesja czy stock] ale trochę mnie odstraszają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach