Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 (edytowany) Witam, posiadam na sprzedaż grę www.ecoGame.com.pl. W skład zestawu wchodzą 2 silniki gier licencjonowane. Obecny silnik został kupiony za 60zł i tylko raz został sprzedany. Z tego, co wiem ten silnik posiada jeszcze jedna gra w internecie. Drugi silnik to staroć, który nie jest już używany. Obecnie mamy 60graczy (gra ma 4 dni na nowym silniku), był reset wszystkich danych więc zaczynaliśmy od nowa. Sprzedaję również domenę ważną jeszcze 10 miesięcy, bazę i wszystkie pliki graficzne. W skład zestawu nie wchodzi serwer! Grę sprzedaję, ponieważ nie mam kiedy się nią zająć, a użytkownicy narzekają na brak admina online. Cena to tylko 100zł od ręki. W razie zainteresowania PW bądź GG: 5512858 Edytowano Sierpień 17, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 (edytowany) Znowuż kolejny projekt kolopika na sprzedaż - gra ma jakiś dochód ? Edytowano Sierpień 17, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 (edytowany) Znowuż kolejny projekt kolopika na sprzedaż - gra ma jakiś dochód ? Rozwiń swoją wypowiedź z łaski swej Gra ma wbudowany syste pobierania opłat za pomocą kodów sms, z których ja nie korzystałem: Wycofano sprzedaż moent :-) Sądzę, że znalazły by się osoby zainteresowane kopnem monet, bo gra nie jest łatwa, a z VIP'em jest łatwiej. Nigdy nie czerpałem korzyści majątkowych ze swoich gier, stron etc. Edytowano Sierpień 17, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 (edytowany) Jaki jest ceł prowadzenia portalu przez 2 miesiące a później jego sprzedaż ? Dlaczego pytam ponieważ kiedyś z Kokslandia.pl było to samo. Ta gra zarabia ? Edytowano Sierpień 17, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 (edytowany) Jaki jest ceł prowadzenia portalu przez 2 miesiące a później jego sprzedaż ? Dlaczego pytam ponieważ kiedyś z Kokslandia.pl było to samo. Ta gra zarabia ? Sądzę, że odpowiedź znajdziesz w pierwszym moim poście. Kokslandia mi się znudziła, a nie miałem kasy żeby ją rozwijać - projekt stał w miejscu. Zapomniałem, że do gry dokładam także Fanpage: http://www.facebook.com/EcoGamecompl Edytowano Sierpień 17, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 http://allegro.pl/gra-przegladarkowa-e-miliarder-pl-gryvia-pl-i2558673598.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Przepraszam, nie jestem modem itp. ale jednak od takiej dyskusji jest GG lub PW . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Kolopik ju garyt paua, ale trzeba jakoś konsekwentnie podziałać. Dodaj mnie do GG? 901 974 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2012 aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2012 Tak, w razie czego zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach