Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Witam, Około 3-4 miesiące temu zakupiłem domene: VpsHostingTalk.pl - niestety nic na niej (najprawdopodobniej) nie będe stawiał i wystawiam pod młotek. Zainteresowanych zapraszam w temacie lub na PW. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Mamy się licytować czy podasz jakąś cenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 (edytowany) Mamy się licytować czy podasz jakąś cenę? Proszę o podanie swojego maksimum (za domenę) na PW lub w temacie. @edit głupie "dogryzki" 1 zł proszę zostawić dla siebie. Edytowano Sierpień 17, 2012 przez TeamPlay.com.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 To nie allegro, że licytujemy kto da więcej a tym bardziej na PW. W sklepie na półkach tez masz napisane przy towarach "idź do kierownika na zaplecze i daj mu znać ile chcesz zapłacić"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 To nie allegro, że licytujemy kto da więcej a tym bardziej na PW. W sklepie na półkach tez masz napisane przy towarach "idź do kierownika na zaplecze i daj mu znać ile chcesz zapłacić"? @up Podejrzewałem że napiszesz w tym temacie Proszę zatem o wycenę tej domeny - ile jest warta. (ew. oferty zakupu - PW) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 (edytowany) Jak dla mnie ta domena nie jest warta nawet ceny rejestracji, teraz wszyscy się będą podniecać i rejestrować bezsensowne domeny z frazą [...]hostingtalk .pl, .com, .eu . Ja daje 6,66 zł Regulamin działu giełda oznajmia, że trzeba podać widełki cenowe, Czy ma to również zastosowanie do Giełdy Domen ? Edytowano Sierpień 17, 2012 przez Dexieco (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ID™ Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 20zł, koniec aukcji! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fixer 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 przebijam! 20,10 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2012 (edytowany) co do domeny do 20 zł max VPS ( Virtual Private Server ) Hosting Talk - Czyli po co stworzyć coś jak jest WebHostingTalk i jest wszystko ? Moim zdaniem zero przyszłości dla domeny Edytowano Wrzesień 4, 2012 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach