krk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Witam Szukam hostingu gdyż obecny nie długo wygasa. Parametry jakich potrzebuję to 30GB dysku koniecznie dostęp ssh Transfer hmmm obecnie zużywam tyle a dopiero połowa miesiąca. więc myślę, że jakieś 1TB na miesiąc, z zapasem liczą. lokolizacja pl cenna do 300zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 progreso.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 dopisz czy to miesięcznie czy rocznie, bo bez tego to jak widać tylko Rafox refa podesłał aby ciasteczko ewentualnie wyhaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 a no podesłałem bo nie widzę nic sensowniejszego z SSH a no w sumie pozostaje jeszcze linuxpl ale tam teraz ta afera z domeną wyszła więc nawet nie ryzykuje poleceniem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Niestety cena za rok jest za niska na taką konfigurację konta, ale są hardcorowe firmy co pewnie się na to zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 a no podesłałem bo nie widzę nic sensowniejszego z SSH a no w sumie pozostaje jeszcze linuxpl ale tam teraz ta afera z domeną wyszła więc nawet nie ryzykuje poleceniem . Wiesz do czego służy przecinek? Co do tematu i wymagań to polecam ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach