jensej 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 (edytowany) Witam. Potrzebuję zmienić układ strony głównej, oraz 3 podstron. (Wordpress) GG: 8474856 Cena: 50zł do negocjacji. Edytowano Sierpień 16, 2012 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Nadal Aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 zapewne nadal akutalne przez tak duże przewidywane honorarium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Po pierwsze honorarium, po drugie "zmiana układu" nic nikomu nie mówi. Może chodzić o przestawienie 2 div-ów, a może chodzić o całkowicie nowy layout z nową grafiką i kodem. Napisz trochę więcej i dodaj przynajmniej drugie 5 dyszek, to pewnie się ktoś zgłosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 (edytowany) zapewne nadal akutalne przez tak duże przewidywane honorarium nie, chętni są, jednak chciałbym kogoś bardziej zaufanego z forum, a nie z ilością 1-9 posta. Jeśli o więcej informacji to już mówię: obrazek 1: podstrona obrazek 2(niżej): strona główna -jeśli chodzi o wynagrodzenie to słucham propozycji. Pozdrawiam 1. Edytowano Sierpień 20, 2012 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Moje posty ci wystarczą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Moje posty ci wystarczą ? Sry, mógłbyś jaśniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 nie, chętni są, jednak chciałbym kogoś bardziej zaufanego z forum, a nie z ilością 1-9 posta. W sensie mógł bym się podjąć zadania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 Wyślij mi wytyczne na PW, dogadamy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach