maniacco 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Witam Czy posiada ktoś na sprzedaż serwery, których lokalizacja znajduje się bezpośrednio w Belgii? Jestem zainteresowany zakupem. Proszę o kontakt na PW Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Looknij może na http://combell.com/ Chociaż ceny odstraszają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Trochę bez sensu szukać w Belgii, gdzie rzut beretem masz Holandię i choćby Leaseweb... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniacco 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Faktycznie odstraszają. A z lokalizacją we Francji (oprócz OVH)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Lokalizacja luz, ale ...no albo ja mało wiem, albo we Francji OVH "i długo nic", a przynajmniej w naszej rzeczywistości. No i ja osobiście nie za bardzo lubię żabojadzkie produkty IT... Celuj w NL albo DE, po co kombinować? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach