Gość finlandia Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 (edytowany) Witam, czy ktoś zna jakąś porządną dokumentację lub jakiś ciekawy tutek integracji serwisów z payu.pl? Ten szajs na ich stronie jest nie do zrozumienia. Bełkot, pełno nieścisłości, co chwile wywala błędy przy tworzeniu nowych płatności: 200: inny chwilowy błąd201 inny chwilowy błąd bazy danych itp.Można na łeb dostać. Kierowałem się dokumentacją ze strony: http://www.payu.pl/s...ystemu_PayU.pdf Jak sama nazwa mówi dokumentacja techniczna systemu PayU, tylko dlaczego punkt 3 brzmi '3. Integracja z Platosci.pl'? Edytowano Sierpień 15, 2012 przez finlandia (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rysiek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Systemy stworzone i obsługiwane przez PayU S.A. to www.platnosci.pl, www.payu.pl, www.placezallegro.pl oraz www.paygsm.pl Wiec masz odpowiedź dlaczego pisze płatności.pl Co do integracji napisz z jakim skryptem chcesz to zintegrować, często w sieci można znaleźć wtyczki do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Potrzebuje to zintegrować z prostym formularzem na mojej stronie. Mam konto na sandbox.payu.pl i przez ich pokręconą dokumentację nawet nie wiem jak inicjować nowe wpłaty... Potrzebuję to zrobić pod sandboxa po czym pozmieniać dane i żeby działało z ich produkcyjnym serwisem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 (edytowany) Korzystałem z tego przykładu, ale Używałem danych z sandboxa, pewnie dlatego wywala błąd. A jaki jest adres do inicjowania płatności w sandbox (www.sandbox.payu.pl)? Edytowano Sierpień 15, 2012 przez finlandia (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach