andre007 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 (edytowany) Mam na sprzedaż 500 zł w serwisie Biznes-Host.PL. http://allegro.pl/bi...2555745881.html P.S. Potwierdzenia z panelu już nie dawałem bo myślę że niema to sensu skoro wystawiłem na allegro ; p --------------------------------------------------------- Dla niedowiarków ; p Edytowano Sierpień 14, 2012 przez andre007 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 P.S. Potwierdzenia z panelu już nie dawałem bo myślę że niema to sensu skoro wystawiłem na allegro ; p Co z tego, że wystawiłeś na Allegro? To niczego nie gwarantuje ani nie zabezpiecza przed niczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Witam, Wątpie że za kwote 350zł ktoś kupi 500zł WPLN. Na forum sprzedają WPLN z przelicznikiem 0.5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Witam, Jeżeli przelicznik 0,5 to jestem zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Początkowa kwota za jaką chciałem sprzedać to było 400 zł ale zszedłem do 350 i na tylu zostawię. Jeśli kogoś to obchodzi to szykuję projekt portalu i są mi potrzebne pieniądze na start ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Refresh~~ Zachęcam do kupna ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 ajj całościowo wszyscy chcą się pozbyć żeby po 100 chociaż sprzedawali ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Nie wiedziałem że tak tanio stoją te wirtualne pieniądze na biznes-host tak więc 500 zł za 300 zł http://allegro.pl/show_item.php?item=2555745881 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 nie znajdziesz kupca za 300 jest tu chłopak co po 250 sprzedaje więc czemu ktoś miał by brać od ciebie za 300 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Ja też postanowiłem sprzedać za 250 zł zapraszam do kupna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skream 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Jakby co, u mnie świeża dostawa, w następnym tygodniu jakoś 600-700 zł~ /za 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Jakby co, u mnie świeża dostawa, w następnym tygodniu jakoś 600-700 zł~ /za 50% Skąd bierzesz te wirtualne pieniądze? Z polecania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skream 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Skąd bierzesz te wirtualne pieniądze? Z polecania? Nie. Wpłaty SMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Nie. Wpłaty SMS I co to niby się opłaca? Wpłacasz pieniądze przez sms a potem je sprzedajesz? Przecież jak by tak można było robić to BH by na to nie pozwolił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 I co to niby się opłaca? Wpłacasz pieniądze przez sms a potem je sprzedajesz? Przecież jak by tak można było robić to BH by na to nie pozwolił. A czy on musi wypacać ? Zrobi oficjalną zbiórkę albo jakiegoś vipa za sms i ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 (edytowany) Raczej stawiam na to że ma jakiś serwer cs lub mc albo jakieś inny i gracze wpłacają za vip/klasy/admina itp. Edytowano Sierpień 20, 2012 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Ok. Dzięki za informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skream 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Ta jest serwer, do tego napisany sms shop (automat) na bazie skryptu do wpłat BH i jazda Ludzie robią zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mark97 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 Dało by radę kupić 20-30 wPLN? Byłbym zainteresowany jakby się dało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach