podlasek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 witam mam pytanie, jak wygląda praca administratora systemów/serwerów w korporacji? czym on się na codzień zajmuje, gdy np. wszystko działa? prosze o odpowiedź kogoś doświadczonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Pije kawe, gra w jakieś gierki z innymi adminami, buja się na fotelu... Albo po prostu testuje sobie nowe rozwiązania na środowisku do tego przeznaczonym. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 witam mam pytanie, jak wygląda praca administratora systemów/serwerów w korporacji? czym on się na codzień zajmuje, gdy np. wszystko działa? prosze o odpowiedź kogoś doświadczonego. był taki dobry filmik o adminie... znalzłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejoo 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Co robi admin serwerów w wolnym czasie? - pisze skrypty ułatwiające mu pracę w shellu oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Albo gra w sapera w aptitude Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Z pewnością stara się monitorować pracę serwerów, by wszystko było OK w przyszłości:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Z pewnością stara się monitorować pracę serwerów, by wszystko było OK w przyszłości:) Buehehehehehe. Od tego to admin ma małe, sprytne niewolnicze skrypciki. Po co sam ma się przepracowywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach