Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Witam serdecznie, tym razem inne pytanie. Muszę mieć pełną kontrolę nad użytkownikiem w sieci, czyli dokładnie co, gdzie i kiedy robi. Potrzebne jest mi to w celu udostępnienia łącza internetowego osobie mieszkającej w tym samym domu co ja. Wszystko przez jakiś router, AP - w miarę tanie urządzenie - do 300zł. Były już przygody z tym osobnikiem, dlatego chcę dmuchać na zimne. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Coś z urządzeń Mikrotik poszukaj. Wystarczy i tak tunel, i nic mu nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 (edytowany) Jeśli chcesz monitorować odwiedzane strony, to wystarczy np. router z OpenWRT + narzędzie urlsnarf. Jeśli posiadasz telefon z Androidem, a owy użytkownik będzie korzystał z WiFi, to możesz użyć https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overlook.android.fing Edytowano Sierpień 13, 2012 przez Tajgeer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach