MistereX 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Witam. Mam wykupioną domene (etgames.pl) na stronie domeny.tv i chciałbym stworzyć e-mail (np. test@etgames.pl). Nie wiem jak to zrobić ;( Proszę o pomoc. PS. Serwer WWW mam na swoim VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 a hosting gdzie masz jaki panel itp ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Na VPS musisz zainstalować serwer poczty + webmail dla łatwego korzystania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Na VPS musisz zainstalować serwer poczty + webmail dla łatwego korzystania Lub zostawić gdzie ma, a MXy pokierować na np. prokonto.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Lub zostawić gdzie ma, a MXy pokierować na np. prokonto.pl Moim zdaniem lepsze usługi świadczy google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach