filip955 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Witam, mam pytanie techniczne, mam form z textarea i chcę by wysłał się automatycznie po wciśnięciu enter'a. <form id="sendmessage" name="sendmessage" method="post" action="<?php echo '/message.php?p=show&id='.$m_uniq.''; ?>"> <input type='hidden' name='do' value='<?php echo $id_odp; ?>' /> <textarea id="odpowiedz" name='odpowiedz'><? echo $error; ?></textarea> Skrypty które znalazłem w internecie jedynie refreshowały stronę a nie przekazywały treści do action. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 http://stackoverflow.com/questions/4418819/submit-form-on-enter-when-in-text-field Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 (edytowany) Zagnieździłem teoretycznie poprawnie, jednakże nadal wyrzuca pustą tablicę po wysłaniu. #edit Głupia literówka, wszystko działa, dzięki! Edytowano Sierpień 13, 2012 przez filip955 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach