dinafem 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2012 (edytowany) Tak jak w temacie, poszukuje budżetowych serwerów dedykowanych. Lokalizacja nie ma dla mnie znaczenia. Przykład: kimsufi.pl, sprintdatacenter.pl Edytowano Sierpień 12, 2012 przez dinafem (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2012 livenet.pl slaskdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2012 Od siebie mogę wymienić dwie firmy, a dokładniej - vihost.pl - ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2012 Od siebie mogę wymienić dwie firmy, a dokładniej - vihost.pl - ovh.pl Uważasz , że skoro autor tematu wymienił kimsufi.pl , to nie zna ovh.pl ... ? Weź się zastanów zanim napisze bzdurny post ehm Zerknij hetzner.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2012 (edytowany) Zapoznaj się z naszą ofertą serwerów dedykowanych w USA: http://www.mzone-net...=dedykowane_usa Dowolna konfiguracja na życzenie, w ofercie jest tylko przykładowa konfiguracja serwera. Edytowano Sierpień 12, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2012 (edytowany) Koniec WHT, usunięcie danych )-; Edytowano Październik 6, 2017 przez vlop (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2012 Witam, Zerknij na http://netdc.pl/page-spec.html Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Witam, Leaseweb: Dell PE860 Intel X3050 1GB RAM 160GB HDD 5TB na 100mbit Miesiecznie 99PLN netto. Pozdrawiam, DIno Strzeminski info@dediserv.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach