strefapc 69 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Dzieciarnia się nawzajem ddosuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Ta pewnie oba TSy stoją w MH i się licytują kto puści większy atak na serwer swojego wroga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Znowu chwilowe przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Dziś przeniosłem wszystkie usługi na serwer w OVH 1000% lepszy niż jakiś BH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Coś znowu chyba się walnęło na chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
offset 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Znowu leży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rumek9519 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 U mnie nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infolotnicze 5 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 U mnie odpukać działa normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xxcarbon22xX 1 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 (edytowany) U mnie co jakiś czas od wczoraj łącze pada, leży od kilkudziesięciu sekund do kilku minut i znów działa. Edytowano Marzec 12, 2016 przez Xxcarbon22xX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord 13 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Jaka jest siła ataku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Jaka jest siła ataku? Jak widać wystarczająca, żeby całe DC położyć. Aż strach się bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Mam nadzieje że technicy pracują nad problemem, bo przestali odpisywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 I te komentarze na forum MH że klienci tracą pieniądze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 I te komentarze na forum MH że klienci tracą pieniądze... Że też ci czasu nie szkoda Kamikadze na czytanie tego śmietnika . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 I te komentarze na forum MH że klienci tracą pieniądze... Na tych serwerach stoją same wysokobudżetowe serwisy, których właściciele tracą ogromne fortuny na kilkuminutowych przerwach w działaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł L 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Że też ci czasu nie szkoda Kamikadze na czytanie tego śmietnika . Pewnie szkoda, ale warto się pośmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 O dziwo moje VPS'y z Windows'em chodzą normalnie, ale hosting wirtualny pada co jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Że też ci czasu nie szkoda Kamikadze na czytanie tego śmietnika . A czasem sobie wejdę i coś napisze Forum jak forum można trochę się nauczyć od "Adminów" np. że iptables na dedyku uchroni cie przed większością ataków ddos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubC 43 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 A czasem sobie wejdę i coś napisze Forum jak forum można trochę się nauczyć od "Adminów" np. że iptables na dedyku uchroni cie przed większością ataków ddos. wiesz, dla niektórych locha 20Mbit to już niezły didos (dildos..) a takie didosy faktycznie iptablesem oblecisz :> co do biznes hostu - wspołczuję chłopakom, ataki pewnie tak duże, że musieli ip hostingu wsadzić w BH (obstawiam, że pełen a nie częściowy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignition 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2016 wirt12.biznes-host.pl - leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2016 Jest cały czas online i nic się z nim nie dzieje. Najlepiej pisz na pomoc@biznes-host.pl i opisz dokładnie jakie masz komunikaty postaramy się zlokalizować Twój problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2016 Po co? Lepiej napisać że leży i mieć nadzieję na kolejną porcję hejtu w Waszą stronę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 wirt12.biznes-host.pl - leży Nieprawda. Jestem osobą zupełnie nie związaną z biznes-host, monitoruję niektóre ich serwery z zewnątrz regularnie raz na 2 minuty i żadnych poważnych problemów z wirt12 w dniu 17 kwietnia nie odnotowałem. Z tych serwerów, które sprawdzam, jedynie wirt08 był krótko niedostępny w godzinach nocnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2016 Przekroczono limit czasu połączenia Serwer panel.mintshost.pl zbyt długo nie odpowiada. Po opłacie za serwer... "Aktywuj taki serwer w 60s"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
offset 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2016 Po opłacie za serwer... "Aktywuj taki serwer w 60s"... Już działa, mieli jakiś problem i ani strona biznes-hostu ani mintshostu nie działała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach