Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 Witam, Na sprzedaż mam hosting stron ActiveH.pl Page Rank: 1 Zaindexowanych stron w google: 79.000 Aukcja na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=2550883306 Więcej informacji znajduje się na aukcji allegro. Nie podaję danych kontaktowych, ponieważ nie chcę aby mój adres email czy numer tel. trafił na listę do spamowania. Proszę bez złośliwości i uszczypliwości w tym temacie. Projektu nie tworzyłem, aby sprzedać, ponieważ więcej kosztował mnie sam panel administracyjny niż ustalona jest cena minimalna. Nie wspominając o utrzymywaniu VPSa od lutego/marca. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 A jaka jest cena minimalna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 Licytacja zakończona już . Ktoś to kupił ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 ledwo wystawil i już poszło ? może się rozmyślił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 Powód: "Problemy z licencją Direct Admin" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach