marek987 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 Witam, Poszukuje taniego hostingu pod dużą stronę na Joomla z downloadem plików. Pojemność od 5 GB z możliwością rozszerzenia. Zależy mi na dużym transferze miesięcznym (z powodu działu downloads) z możliwością dokupienia jeżeli nie wystarczy. Mile widziana opcja ze statystykami konta. Obowiązkowa możliwość płatności co miesiąc. Znalazłem ofertę webd.pl jednak opinie są negatywne... Bardzo proszę o propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 progreso i mzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 Mzone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek987 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 oferta mzone.pl wygląda zachęcająco... Czy ma ktoś u nich dużą stronę (duża oglądalność) na Joomla? Czy transfer od 30 gb/msc wystarczy na mini download? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 Zawsze możesz zwiększyć pakiet w razie potrzeby, oszacowanie transferu pod download jest niezmiernie trudne, więc to musisz zrobić już w praktyce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek987 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 (edytowany) Ok, dzięki. i jeszcze jedno: Czy jest możliwość podglądu statystyk mojego konta? Tak abym w razie problemów mógł z wyprzedzeniem zareagować i zoptymalizować stronę (zużycie procesora, zapytania do bazy). Edytowano Sierpień 11, 2012 przez marek987 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach