RR_admin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 Witam! Poszukuję serwera pod serwis działający przy wykorzystaniu aplikacji/technologii: Django+RabbitMQ+PostgreSQL+memcached. Oceniam, że na początek wystarczy maszyna: * procesor 2 lub 4 core ok. min 2,5GHz * pamięć 8GB RAM * dysk 2x500GB Jeżeli chodzi o wielkość transferu - nie potrafię określić na tym etapie. Wymagana jest umowa powierzenia przetwarzania danych osobowych. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 Witam, Zapraszam do kontaktu bok@netdc.pl przedstawimy ofertę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 Jeżeli chodzi o serwery zgodne z wymaganiami Giodo, to wybór już masz super ograniczony, a zdaje się że sensowne firmy które oferują taką umową można policzyć na palcach jednej ręki. Ja w swoich wielogodzinnych poszukiwaniach znalazłem tak: iq.pl biznes-host.pl ogicom.pl datahouse.pl/ hitme.pl ... i to by było na tyle. Sam chętnie poznam jakieś inne firmy, które oferują umowę ppdo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RR_admin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 Jeszcze hostersi.pl coś mają w temacie GIODO. Czekam na info od nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 Jeszcze hostersi.pl coś mają w temacie GIODO. Czekam na info od nich. To nie czekaj tylko zadzwoń na infolinię. Ja właśnie dzwoniłem, zapowiada się na prawdę porządnie, ale zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 Również oferujemy GIODO, jednak nie zawsze jest to potrzebne (poszukujący wychodzą z mylnego założenia, że jest to konieczne). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 KLIK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz Skoczylas 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 Witam, Zapraszam do www.serverini.pl (marka S-Net) - oferujemy umowę powierzenia przetwarzania danych osobowych. Serwery na których utrzymywane są sklepy internetowe muszą spełniać wymogi GIODO (Generalny Inspektorat Ochrony Danych Osobowych) – w zakresie ochrony danych osobowych. Mowa zarówno o ochronie fizycznej (serwery, Centrum Danych) jak i o ochronie programowej (systemy firewall, odpowiednie zabezpieczenia aplikacji). Serverini oferuje pełną zgodność z GIODO do aplikacji sklepu – czego udokumentowaniem jest możliwość podpisania umowy na hosting danych osobowych. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach