pigmej 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 Tak nadmienie tylko ze dość często FF informuje mnie o blednych skryptach na forum i przerywa ich dzialanie. Potem jest juz spokoj. Dosc denerwujace bo 'zamula' kompa strasznie Firefox 1,5,0,1 Ubuntu 5,10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 Tak nadmienie tylko ze dość często FF informuje mnie o blednych skryptach na forum i przerywa ich dzialanie. Potem jest juz spokoj. Dosc denerwujace bo 'zamula' kompa strasznie Firefox 1,5,0,1 Ubuntu 5,10 SOA#1 moze podasz jakies szczegoly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 Ja mam ff 1.5.0.1 i wszystko śmiga poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmej 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 radon: Po prostu forum laduje sie... nagle dostaje komunikat od FF o bledym skrypcie z sugestia aby zakonczyc jego dzialanie. Jak klikne zakoncz dzialanie to wszystko dziala normalnie, bez zadnych efektow ubocznych itd. Jak mi wyskoczy raz jeszcze to zrobie screena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 Ja mialem identyczny problem z moim IPB na serwerze home.pl. BOK powiedzialo, ze IBP sie nie dogaduje z skryptem stat.pl (uzywany rowniez na tym forum)... Wylaczyli mi skrypt stat.pl i od tego czasu wszystko jest dobrze. Tutaj jednak nie mam takiego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krissamer Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 Teraz WHT zle wyswietla sie pod Netscapem (scina lewa czesc, pewnie to wina rozdzielczosci, uzywam 800x600 - wiem, ze to smieszne, ale juz tak z przyzwyczajenia). IPB wyswietla sie normalnie pod Firefoxem, ale nie moge go uzywac, bo sie ciagle wiesza :) Da sie cos z tym zrobic ? (Wielkie sorry za marudzenie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach