elcct 159 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Dzisiaj coraz częściej spotykam się z: Czas zmienić hosting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Czas zmienić hosting? no wypadał by abyś przeniósł się na jakiegoś vpsa firm tu masz masę tak też to dziś widziałem z 10 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 no wypadał by abyś przeniósł się na jakiegoś vpsa firm tu masz masę tak też to dziś widziałem z 10 minut ? Ja z hostingiem nie mam problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 Bell zepsul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 Cholera. Faktycznie coś nam cyklicznie crashuje bazę. No nic, bell co prawda nie popsuł, ale naprawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 Ja wczoraj raz to spotkałem jakieś 20 minut po zakończeniu pracy bella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 Bell, szkoda się męczyć, najlepiej wyczyść bazę do zera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 Albo w ogóle zrezygnujmy z bazy i forum, porzućmy internet. Zacznijmy rozmawiać ze sobą poprzez gołębią pocztę, a grupowe zebrania będą odbywać się na cotygodniowym wiecu w centrum Polski, najlepiej w Gdańsku! Z komunikatu wynika że albo znika samo, albo czekamy na admina. Może to błąd IP.B? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 Albo w ogóle zrezygnujmy z bazy i forum, porzućmy internet. Zacznijmy rozmawiać ze sobą poprzez gołębią pocztę, a grupowe zebrania będą odbywać się na cotygodniowym wiecu w centrum Polski, najlepiej w Gdańsku! Dobry pomysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 Wg. moich danych od 24 godzin baza SQL pracuje jak należy. Potwierdzacie? Nie widzicie już błędów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 Dzisiaj rano widziaem kilka razy problem z poczeniem z mySqlem. Dzisiaj w sensie 10.08.2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 U mnie brak problemów, a na WHT spędzam większość życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 Natrafiłem na ten błąd już minimum 10 razy w najbliższym czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 Również napotkałem kilka razy ten błąd w ostatnim czasie. Któregoś dnia była to przerwa 1-2 godzinna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 ale wy maniaczycie na wht, aż baza stwierdziła że czas zrobić przerwę Co do tematu to wczoraj nie wpadłem na błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 potwierdzam - od czasu prac jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach