Kodi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Witam serdecznie, mam do sprzedaży serwer VPS z firmy ViHost.pl Pakiet serwera to "VPS 2" serwer jest opłacony do "09/04/2013" Serwer posiada " Panelu SolusVM (reinstalacje/reboot/statystyki itd) :" Jeśli jesteś zainteresowany moją ofertą zapraszam na "Prywatna Wiadomość" bądź Gadu-Gadu "44090589" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Witam serdecznie, mam do sprzedaży serwer VPS z firmy ViHost.pl Pakiet serwera to "VPS 2" serwer jest opłacony do "09/04/2013" Serwer posiada " Panelu SolusVM (reinstalacje/reboot/statystyki itd) :" Jeśli jesteś zainteresowany moją ofertą zapraszam na "Prywatna Wiadomość" bądź Gadu-Gadu "44090589" Podaj kwote i oszczędź sobie i innym zachodu...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kodi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 Myślę że cena 400zł zadowoli mnie jak i osobę kupującą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kodi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Refresh ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Kupując teraz, zapłace 393 zł brutto. Więc dlaczego mam odkupić od Ciebie za 400 zł brutto ;O ? 8 x 40 x 1,23 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kodi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 (edytowany) Cena za pakiet VPS2 serwera to 420zł NETTO, więc cena brutto to chyba "508zł brutto" Co do ceny zawsze można jeszcze się dogadać Edytowano Sierpień 14, 2012 przez Kodi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Cena za pakiet VPS2 serwera to 420zł NETTO, więc cena brutto to chyba "508zł brutto" Co do ceny zawsze można jeszcze się dogadać ale jest połowa sierpnia, a serwer ważny jest do kwietnia, więc po odliczeniu 140 zł... samo wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kodi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Więc sprzedam serwer po okazyjnej cenie 300zł ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach