dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Sprzedam serwis z video poradnikami sprytni.eu Oferta allegro: http://allegro.pl/sh...item=2545885729 Cena: do uzgodnienia Oferta ważna tylko 2, góra 3 dni. Kontakt: dawstaw@poczta.onet.pl GG:5183578 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 (edytowany) Przez momenty myślałem , że to aukcja o spryciarze.pl Czy serwis ma unikalne materiały video ? czy zarabia ? Edytowano Sierpień 7, 2012 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Zadałem pytanie przez allegro dziś rano ale nikt nadal nie odpisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Zadałem pytanie przez allegro dziś rano ale nikt nadal nie odpisał Jak mogłeś zadać pytanie rano, jak oferta pojawiła się po 15? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Michał: Czy zarabia na siebie, to raczej niewiele, autor aukcji sam napisał że sprzedaje to "z powodów finansowych". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Dla mnie to było rano nie wiem, która godzina dopiero co wstałem to wszedłem na forum i napisałem. A odpowiedzi nie dostałem nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 wordpress... szkoda kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 250 chce za tę malusieńką liczbe odwiedzin i zero użytkowników, a filmy były dodawan za pomocą jakieś ftyczki z kont na YouTUbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach