maly90 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Cześć, posiadam kilka vpsów i jest mi potrzebny system do sprawdzania dostępności serwera (uptime) gdzie wkleje na stronę "główną" umieszcze kod html i będzie sie zmieniał wraz ze wzrostem bądź spadkiem. Zalezy mi aby taki system byl darmowy. I jeżeli napisałem ten temat w złym dziale to najmocniej przepraszam. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Może jednego z userów usługa? http://serwerstatus.pl/ Nie wiem tylko czy dostajesz tam jakiś kod do wstawienia na stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 Dzięki kod jest, umieszczam IP Vpska i port domyslny 22 bądź wybieram muliport i nie reaguje "nie budzi się". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 (edytowany) Dzięki kod jest, umieszczam IP Vpska i port domyslny 22 bądź wybieram muliport i nie reaguje "nie budzi się". Tzn? Daj info na PM lub na maila. Edit: naprawione - do 2 minut powinno działać poprawnie Edytowano Sierpień 7, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach