ignas 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 Witam! mam taki problem bo mam konto resellerskie w pewnej firmie w niemczech i wlasnie tam sie pytalem w jaki sposob zrobic wlasnie NSy i odpisali mi ze trzeba je zrobic w panelu administracyjnym domeny i zaproponowali mi zebym przetransferowal sobie domene np. do godaddy czy registerfly wiec przetransferowalem do godaddy ale dzisiaj sprawdzam i widze ze nie mozna tam tworzyc wlasnych nsow albo nie moge tego znalesc chociaz watpie. Wiec mam takie pytanie czy w registerfly.com czy moze w jakiejs innef firmie (chodzi mi o zagraniczna) oferuja utworzenie wlasnych nsow za darmo? Bo wiem ze w az.pl mozna cos takieto zrobic ale domena globalna kosztuje tam 39zl+vat a za granica za domenke zaplaca okolo 20/22zl i to z podatkiem wiec wolal bym jakas firme zagraniczna rejestrujaca w $ bo teraz sie oplaca rejestrowac domenki w tej walucie bo dosyc slaby kurs ma z gory dziekuje za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 W godaddy jak najbardziej można. Klikasz na domenę i po prawej na dole "Domain Host Summary". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ignas 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 wielkie dzieki za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 20zł za domene? po 3$ chyba idzie kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ignas 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2006 kupic po 3$ mozna, ale odnowic raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach