leo15 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 Witam, posiadam serwis tanieogladanie.pl i vps-a w firmie dmehosting.com Virtual Private Server - OpenVZ 2 50GB HD | 512MB/1024MB RAM | 2TB Bandwidth lecz ostatnio łącza im nawalają problemy występują 5 dni vps był nie osiągalny a support zero informacji, więc postanowiłem przejść na coś lepszego np. wirtualny bądź vps w podobnej cenie. czego oczekuje: dysk 10-15 GB max 500 GB transferu max zezwolenie na utrzymanie mojej strony oraz steamingu brak limitu baz danych możliwość podpięcia kilku domen SOAP module (jak da rade) Cron cena serwera 20-25 zł miesiąc + możliwość dokupienia transferu itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 (edytowany) zezwolenie na utrzymanie mojej strony oraz steamingu Szukasz serwera do streamingu za 25 złotych miesięcznie? Nie przesadziłeś z tą ceną? Edytowano Sierpień 5, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leo15 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 może sie zle wyraziłem skrypt umożliwia pobranie lub obejrzenie pliku video z innych serwisów dlatego nazwałem to steaming Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 To czego tak naprawdę potrzebujesz? VPS czy shared bo piszesz że masz VPSa a wymagania podajesz jak pod konto współdzielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leo15 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 (edytowany) Wołał bym wirtualny ponieważ moja strona nie generuje już tak dużego ruchu by był potrzebny vps, strona zaczyna już wygasać i chce stworzyć bazę filmów online bez możliwości ściągania i oglądania na mojej stronie. Edytowano Sierpień 5, 2012 przez leo15 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerSite.eu 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Witam Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty dostępnej na stronie www.serversite.eu - VPS dostępne w lokalizacji Warszawa i Łódź ceny od 10 zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Jeżeli szukasz hostingu WWW to zapraszam do zapoznania się z ofertą Mintshost.pl Dlaczego warto wybrać naszą ofertę? - atrakcyjne ceny - Support 24/7 - Serwery znajdują się w Poznaniu - Panel DirectAdmin po polsku - Codzienna kopia zapasowa - Oferty indywidualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Jak szukasz taniego 'wirtuala' zajrzyj do nas - http://hpbf.pl/page/Hosting. Mogę ci zaoferować pakiet Medium za niecałą dychę i bez zmieniania ceny pozmieniać poszczególne parametry, tak, by tobie pasowało. Pozdrawiam, Artur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leo15 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 zamówiłem już vps-a na webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach