Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Witam serdecznie Szukam hostingu współdzielonego pod seoaddera który spełnia wymagania: http://seoadder.info/wymagania.html Hosting będzie przeznaczony tylko dla Addera 8. Nie ukrywam że interesują mnie najtańsze cenowo propozycje. Pojemność hostingu wystarczy 500MB. Szczerze mówiąc nie wiem ile transferu potrzebuje adder, ale pewnie CPU trochę ciągnie. Mam do katalogowania ~ 400 zapleczówek, jednocześnie aktywnych projektów w adderze (stron) będzie prawdopodobnie 5-15. (w zależności od hostingu). Zastanawiam się pomiędzy * ann.pl - konto mini 30zł/rok (limit cpu 5%) * 2ap.pl - konto mini 50zł/rok 2ap nie ma limitów cpu, w którymś wątku napisali nawet że są przygotowani na zużycie 100% i nie robi to dla nich problemu ze względu na "autorskie rozwiązania". Ile w tym prawdy nie wiem ale to chyba byłaby najlepsza oferta pod Addera. Macie jakieś propozycje? PS. Jeżeli ktoś korzysta z Addera ≥ 6 i mógłby się wypowiedzieć na temat zużycia transferu przy jednoczesnej ilości katalogowanych stron 5-15 to byłbym wdzięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 2ap do sełośmieciowania chyba raczej odpada. Po prostu nie uda ci się nawiązywać zdalnych połączeń wychodzących. Chyba, że zrezygnowali z tego magicznego firewalla, w co powątpiewam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 Do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 Do zamknięcia. i jaką firmę wybrałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 Skoro kafi napisał że seoadder może mieć problemy na hostingu w 2ap a zależało mi na czasie więc skorzystałem z oferty ann.pl Otrzymałem też parę propozycji na PW ale od osób indywidualnych lecz nie skorzystałem Wole stać na "swoim". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach